Missie & Visie

Missie

DM United ziet haar opdrachtgevers als gelijkwaardige partners. Als één team streven we samen naar meetbare online marketing resultaten. Onze gezamenlijke belangen, kennisniveau en integriteit zorgen voor een langdurige, open en eerlijke relatie.

Visie

In de dynamische wereld van online marketing is het constant op peil houden van kennis essentieel. Om voor meer online omzet te zorgen streven we naar perfectie. DM United gelooft in exponentiële groei door middel van het aangaan van partnerships. Wij willen iedere factor die online resultaten positief beïnvloeden optimaliseren. Hierbij respecteren we de voorwaarden die onze partners en online platformen zoals zoekmachine’s opgesteld hebben.

Kernwaarden

  • Oprechtheid
  • Resultaatgericht werken
  • Partnership

Oprechtheid

Een gezonde relatie is gebaseerd op vertrouwen. En een relatie is dynamisch. Zonder een eerlijke benadering kan er geen goede relatie worden opgebouwd. Dit geldt voor de relatie met onze partners, onze leveranciers en onze medewerkers. Door dit uit te spreken, verwachten we deze oprechtheid ook van hen naar onze organisatie. Ook bij bijvoorbeeld slechte prestaties of tegenvallende resultaten zullen we dit aangeven. Altijd eerlijk communiceren. Ongeacht de consequenties.

Als betrouwbaar digital marketing bureau werken we volgens Google’s richtlijnen. We zullen nooit bewust regels overtreden om zoekmachine posities te manipuleren. Onze werkzaamheden worden altijd geregistreerd en onze partners hebben volledige inzicht door middel van een heldere urenregistratie. Heldere afspraken, een duidelijke tijdsregistratie, maandrapportages en een goed geformuleerde doelstellingen scheppen transparantie tussen ons en onze partners.

Voor onze medewerkers geldt hetzelfde. Wij werken graag in een omgeving waarbij werknemers en werkgever dezelfde transparantie hanteren in de onderlinge communicatie. We streven naar een open bedrijfscultuur met een platte organisatie en korte lijnen. Afspraken, contracten en e-mail verkeer met partners wordt vastgelegd in ons CRM.

Resultaatgericht werken

Streven naar perfectie. Wij willen ieder aspect optimaliseren dat zowel de vindbaarheid als conversie verhoogt. In de praktijk is het niet mogelijk om een site 100% te optimaliseren, we streven dit echter wel na. Voor wat betreft onze linkbuilding werkzaamheden geldt: kwaliteit boven kwantiteit. Al onze werkzaamheden en advies zijn erop gericht om online autoriteit te creëren. Google beloont websites met online autoriteit met hoge posities. Ons succes is onder andere meetbaar door stijging van:

  • zoekmachine posities
  • organisch verkeer
  • online bestellingen
  • online offerteaanvragen
  • ingevulde contactformulieren

Partnership

DM United ziet haar opdrachtgevers niet als klanten maar als partners. Gelijkwaardige partners met een gezamenlijk doel: Meer online business generen via de organische zoekresultaten. In sommige gevallen betekent dit dat we op basis van commissie kunnen werken. In een dynamische wereld van online marketing is het innoveren en het blijven vergaren van kennis essentieel. Voor ons personeel is er ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen en kennis met elkaar te delen.